78165

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pavel Prchal --- 9. 8. 2004
Re: Sirup s vyím obsahem fruktózy

Zdravim,

tohle mi pripadne ale jako hodne veliky nesmysl, odpustte vsichni.
Co kdyz plasty s tim "specialnim" cukrem vytocis .....

Syrob rikame u nas latce, ktera vznika ve skrobarne ci lihovaru. Vezme
se skrob, prida se kyselina a pak se to nak stepi a janevim co jeste, az
vznikne huste pruhledne lepido, vcelku bez chuti a zapachu. Pridava se
do bonbonu a do sirupu, rozumnej stavu do vody na piti.


Zdravi PP.



Radim Poláąek napsal(a):

> Jak se to má správně psát? Sirup, syrup nebo syrob?
>
> Odhaduji, ľe pokud to bude pouľitelné i pro slazení lidských potravin, bude
> to pravděpodobně v Eu zdaněno tak, aby to cenově nekonkurovalo cukru. Napadá
> mně opačná moľnost. Co takhle prosadit denaturaci cukru nějakou přísadou,
> která způsobí jeho nepoľivatelnost lidmi, ale zároveň neąkodí včelám. Pokud

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6789


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu